Tuesday, 12 November 2013 18:46

ΟΥΡΙΚΟ ΟΞΥ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΓΙΑ ΑΥΞΗΜΕΝΟ ΟΥΡΙΚΟ ΟΞΥ Η κακή διατροφή προκαλεί οξέα επεισόδια ουρικής αρθρίτιδας Μειωμένη περιεκτικότητα σε πουρίνες Ψωμί, ζυμαρικά, πατάτες, ρύζι, λαχανικά (εκτός αυτών με μέτρια περιεκτικότητα σε πουρίνες)…
Tuesday, 12 November 2013 18:45

ΦΕΡΡΙΤΙΝΗ

Η φερριτίνη ορού σχετίζεται αρκετά καλά με το σίδηρο των αποθηκών του οργανισμού.Αντανακλά ακριβέστερα το σίδηρο που βρίσκεται στα κύτταρα του Δίκτυο Ενδοεπιθηλιακού Συστήματος (ΔΕΣ). Η φερριτίνη ανήκει στις πρωτεΐνες…
Tuesday, 12 November 2013 18:44

ΤΡΙΓΛΥΚΕΡΙΔΙΑ

Τα τριγλυκερίδια είναι μια μορφή λίπους το οποίο βρίσκεται στο φαγητό, στο σώμα και στο αίμα. Όμως υψηλά επίπεδα τριγλυκεριδίων αυξάνουν τον κίνδυνο αρτηριοσκλήρωσης και καρδιακών παθήσεων. Τα τριγλυκερίδια πολλές…
Tuesday, 12 November 2013 18:37

ΧΟΛΗΣΤΕΡΙΝΗ

ΤΡΟΦΙΜΑ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΛΙΠΗ & ΕΛΑΙΑ Ελαιόλαδο, ηλιέλαιο, καλαμποκέλαιο, σογιέλαιο Βούτυρο, βοδινό και χοιρινό λίπος, μαργαρίνη, υδρογονωμένα λίπη και έλαια ΚΡΕΑΣ Κοτόπουλο, γαλοπούλα, κουνέλι, κυνήγι, άπαχα και χωρίς πέτσα, μοσχάρι,…

ΔΙΑΓΝΩΣΗ Lab ΞΕΝΙΔΟΥ ΠΟΠΗ

Σύγχρονο Μικροβιολογικό Εργαστήριο